Eksamens-eliksir

Grundet COVID-19 er alle hold pt. aflyst. Da nærværet er en vigtig del af undervisningen, finder jeg det svært at gennemføre den for tiden med afstand og masker. Så snart der er mere ro på, bliver der igen udbudt hold, så skriv endelig, såfremt nogle af holdene har interesse.
Hvis du ikke allerede følger Familiehuset Stjernestøv på facebook og instagram, så klik ind og følg, så du kan være blandt de første, der modtager besked om undervisning, når denne genoptages.

Skal du til eksamen til sommer – og gruer du lidt for dette? Måske har du prøvet det før eller måske er det første gang, og det gør dig lidt nervøs.
Så kom med til Eksamens-eliksir.

Her lærer du en masse redskaber, som du kan bruge, dels når du forbereder dig til eksamen, men i høj grad også på selve eksamensdagen, hvor nerverne ofte melder sig, og det kan føles som om, at alle ens hjernecellerne er blevet fulde og har glemt alt det, du har lagret i dem.

Med fokus på især åndedrættet som anker, bliver du fortrolig med at lande i dig selv, når uroen melder sig samt at mærke efter i din krop for netop dine behov.

Eksamenseliksir er en mindre gruppe, hvor vi sammen skaber et trygt rum for jer samtidig med, at du får fyldt din værktøjskassen med fantastiske værktøjer til svære og pressede situationer. Vi taler om det, som er svært samt støtter hinanden hele vejen op til og under eksamen.

Undervisningen har rod i mindfulness, men vi arbejder også med vores egen og andres energi og lærer at mestre dette, da det også spiller en stor rolle i ens performance til eksamen.

HVEM KAN KOMME?
Holdet er for alle – både piger og drenge – som skal til eksamen i sommeren 2020.

HVAD KOSTER DET?
999,- (for 8 x 1 times undervisning + facebookgruppe til sparring)

HVORNÅR ER DET?
Datoer for forår 2021 kommer i løbet vinteren. Skriv endelig til os, hvis dette hold har interesse, for hvis flere har interesse, kan et hold også oprettes tidligere.

HVOR FOREGÅR DET?
Undervisningen er i Familiehuset Stjernestøvs centrale lokaler i Nansensgade, tæt på Nørreport st.

HVORDAN TILMELDER JEG MIG?
Det gør du ved at skrive en mail eller kontakte mig på 9310 6373.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte mig på mail, og har du brug for en snak, så giv endelig et kald.

UNDERVISER
Mette Kjærgaard

EN LILLE VIDEO OM EKSAMENS-ELIKSIR

e-eliksir