Familiepause

Grundet COVID-19 er alle hold pt. aflyst. Da nærværet er en vigtig del af undervisningen, finder jeg det svært at gennemføre den for tiden med afstand og masker. Så snart der er mere ro på, bliver der igen udbudt hold, så skriv endelig, såfremt nogle af holdene har interesse.
Hvis du ikke allerede følger Familiehuset Stjernestøv på facebook og instagram, så klik ind og følg, så du kan være blandt de første, der modtager besked om undervisning, når denne genoptages.

VIL DU MED HELT NED I GEAR SAMMEN MED DIT BARN?
Så kig forbi et Familiepause-hold og få en lille time med fokus på lige her og nu.

Her lærer I gennem leg, mindfulness og nærvær at stå fast i en larmende verden, ligesom I får en masse værktøjer med hjem, så I kan øve sig hjemme og blive fortrolige med disse værktøjer.
Undervisningen er tilrettelagt til børn i alderen 5-8 år, men lidt ældre børn kan også sagtens være med, da værktøjerne er gavnlige for alle – uanset alder.

Vi favner både jer, som er meget sensitive, jer, som let kan være i verden og jer, som har ekstra meget energi og svært ved at finde ro og være stille.
Vi øver os i at bruge vores sanser og bevæge kroppen med opmærksomhed på selve bevægelserne. Vi øver os også i at lære at være stille – både i krop og tanke, og så øver vi os i at mærke og forstå, hvad følelser egentlig er for en størrelse og det at kunne mærke vores krop og dens behov.

Jeg underviser med afsæt i mine uddannelser som henholdsvis Børne- og unge Mindfulness Instruktør, Børnesundhedsvejleder og Energy Master Practitioner. Derudover inddrager jeg egne erfaringer fra mit personlige arbejde med min egen energi og det at stå fast i verden, hvilket sammenlagt giver et solidt grundlag for at lære dit barn værktøjer til at passe på sig selv.

OM UNDERVISNINGEN
Undervisningen er en blanding af legende mindfulness og energiarbejde.
Hver undervisningsgang har et overordnet emne, som dagens program er tilrettelagt ud fra. Emnerne kan være jordforbindelse, kroppen og det at mærke den osv.

PRIS
95,- pr. gang pr. barn. Forælder/bedsteforælder er gratis.

PLANLAGTE DATOER
Datoer for foråret er endnu ikke fastlagt. Følg os på facebook og bliv opdateret automatisk eller tjek siden her igen om nogle uger.

Alle dage kl. 10.30 – 11.15. Dørene er åbne fra 10.15

DET PRAKTISKE
Undervisningen foregår i Familiehuset Stjernestøvs centrale lokaler i Nansensgade 47, kælderen i København K.
Det er rart at have tøj på, I kan bevæge jer i og som I har det rart i.
Holdet er et “Drop-in” hold, og alle gange er tilrettelagt enkeltvis. Dvs. at I kan komme en enkelt gang, men I kan også komme alle gangene, da hver lørdag har en ny undervisningsplan.
Som forælder kan du sagtens have to børn med, men grundet begrænset plads, må der desværre begrænses til én forælder pr. barn.
Har du et barn lige omkring denne alder, som du gerne vil have med, så skriv til os, og vi finder en løsning. Og har du ældre børn, så skriv endelig også til os, da vi hele tiden tilpasser og udvikler med jer brugere i tankerne.

TILMELDING
Er nødvendig dels grundet begrænset plads og dels i forhold til tilrettelæggelse af undervisningen.
Dette gøres ved at sende en mail til mail eller ringe/sms til 2236 6373.
Skriv gerne alder på barn/børn og om der er nogle udfordringer i hverdagen.
Jeg kontakter dig herefter ang. betaling.

UNDERVISER
Mette Kjærgaard

VIDEO OM FAMILIEPAUSE