Om Familiehuset Stjernestøv

HER KAN DU LÆSE LIDT OM FAMILIEHUSET STJERNESTØV OG TANKERNE BAG

  • Video, hvor jeg fortæller lidt om Familiehuset Stjernestøv
  • Hvad Familiehuset Stjernestøv er og husets værdier
  • Hvorfor jeg har skabt Familiehuset Stjernestøv
  • Hvad dit barn lærer på vores hold
  • Video om energiarbejde

Familiehuset Stjernestøv er et frirum, hvor jeg møder jer lige der, hvor I er. Her ringer ingen telefoner, her kan alting vente, og det eneste, I skal, er blot at være.
Det er et sted, hvor der er højt til loftet, hvor jeg stræber efter at møde jer lige dér, hvor netop I er, og hvor I kan være lige nøjagtig den, I nu engang er. Det er et hus, som inspirerer og opmuntrer jer til at holde fast i jer selv i en verden, hvor alt går utrolig stærkt, og hvor stressen lurer lige om hjørnet for os alle.

Jeg giver jer en oase, et frirum, samtidig med, at det er et læringssted.
Vha. trygge rammer vil I lære forskellige værktøjer at kende, som I selv kan arbejde med at bruge i jeres hverdag. Der vil især være fokus på energiarbejde, meditation og kunsten at skabe ro indeni, når omverdenen larmer omkring jer.

Vores hverdag suser derudad, og stress er blevet en folkesygdom. Det er en trist udvikling, men nærmest uundgåelig, da alting går meget stærkere i dag end det gjorde for blot 20 år siden. Og vores kroppe er simpelthen ikke skabt til dette tempo, så derfor står kroppen af hos nogle.

Og så er der det med energien og tankemylder. Mange mennesker bruger uendelig meget af deres tid og energi på hele tiden at mærke mennesker omkring dem for at tilfredsstille disse menneskers behov samt tænke alt for meget over ting i fremtiden, man alligevel ikke kan gøre noget ved pt. Dette er på den lange bane enormt drænende for ens livsenergi, og når livsenergien er nede, kollapser kroppen lettere. Sagt med andre ord: Hvis en fodboldspiller ikke holder sin faste plads på fodboldbanen og hele tiden løber frem og tilbage mellem egen og modstanders målfelt, er det virkelig hårdt arbejde, hvorimod hvis spilleren holder sin placering i fx forsvaret og bliver på egen banehalvdel, bliver løbeafstandene mindre, og dermed har man mere energi til de enkelte stræk.

Jeg har selv prøvet at blive lagt helt ned rent energetisk, og i min vej mod at rejse mig igen, har jeg tillært mig nogle værktøjer, som jeg benytter til at blive hjemme i min egen energi og blive stående på egen banehalvdel. Netop dette er frøet til at skabe familiehuset Stjernestøv; jeg vil gerne lære voksne – men især børn, hvad jeg har lært i en sen alder i håbet om at ruste dem til den verden, de nu engang lever i.

Det lyder ret spirituella – er det det?

Både ja og nej. Jeg har en spirituel tilgang til livet, men det er ikke en religion, jeg prædiker eller har forventninger om, at I ”dyrker”. Og man må hjertens gerne være skeptisk og stille spørgsmål til alt – det gør jeg selv.

Min mission er at skabe et fristed for jer børn og voksne med fokus på det enkelte individ. Jeg favner både jer, som er særligt sensitive og jer, som har meget energi i kroppen og svært ved at sidde stille.

På holdene er der fokus på at lære at mærke sig selv og sine grænser, når verden buldrer afsted omkring en. Hver undervisningsgang er nøje planlagt og har en overordnet tematik, og vi skal omkring temaer som jordforbindelse, følelser, kropsbevidsthed, tankemylder og mange andre ting. Så når I går herfra, vil I have lært om nye værktøjer til at skabe indre ro, som kan komme i værktøjskassen med hjem, så I som familie kan lære at mestre og bruge dem uden for vore lokaler.

Mit mål med børneholdene er at hjælpe dem i deres udvikling mod det voksne menneske ved at give dem værktøjer til at skabe ro i deres hverdag, om end det er i kroppen eller i hovedet, samt at give dem en oase, som er deres – på deres præmisser.

Netop børnene var frøene til at starte Familiehuset Stjernestøv.
Børn bliver let påvirket af deres omverden og uanset, hvor meget vi som forældre er i balance, vil de stadig blive påvirket af deres medmennesker og verden omkring dem.
Flere børn og unge melder om stresssymptomer, og dette er en trist udvikling. Man kan i hjemmet have stor fokus på ikke at skabe stress, men det er svært at bremse i samfundet, da det er et stort hjul, hvor ændringer til tider tager laaang tid.
Derfor vil jeg gerne ruste børnene og klæde dem på til verdens stress og jag. For hvis vi kan lære vores børn at stå fast i sig selv, uanset hvor meget det larmer omkring dem, samt lære dem at mærke sig selv og egne behov, så kan vi også lære dem at mærke efter i pressede situationer – og endnu vigtigere: Lære dem at sige fra, når noget ikke føles sandt eller godt for dem.
Så lad os give de små en bedre chance, end vi fik for at undgå og bekæmpe stress.

Familiehuset Stjernestøv er et sted i konstant udvikling. Jeg arbejder meget intuitivt, ligesom jeg hele tiden forsøger at tilpasse husets udbud efter jeres behov. Derfor opdaterer jeg jævnligt siden her med nye tiltag, hold og events. Så hold endelig øje med hjemmesiden eller endnu bedre – følg os på facebook, hvor jeg er mere aktiv 🙂

Det er også mit mål, at huset udvikler sig med jer brugere, så derfor er jeg  altid interesseret i at høre ris, ros og ønsker, således Familiehuset Stjernestøv kan forblive et sted, hvor alle er velkomne og bliver mødt lige nøjagtig der, hvor I har behov for at blive mødt.

Tjek alle holdene ud her.

Så træk vejret dybt og pust ud. Jeg er lige her – klar til at tage imod dig, dine børn eller jer alle. Jeg håber at se jer.

VELKOMMEN!

Video om energiarbejde