METTE KJÆRGAARD
Stifter og daglig leder samt underviser på børne- og familiehold.
Min motivation til at starte Familiehuset Stjernestøv skal findes i min personlige historie. Jeg har altid været fuld af energi og kørt derudad med 200 km/t, samtidig med, at jeg altid satte andres behov og velvære før mit eget. Så det kan jo ikke overraske nogen, at jeg en dag tog styrtet. Min krop havde gjort, hvad den kunne med advarselssignaler og sirener, men jeg valgte at overhøre det hele, og ja – så fandt kroppen sjovt nok en anden måde at få mig til at lytte; den trak stikket.
Jeg har været igennem en lang proces, jeg ikke vil kede jer med, men jeg har til gengæld også lært en masse værktøjer, jeg kan bruge til at passe på mig selv. Og en dag ramte tanken mig, at hvis jeg havde kendt disse værktøjer som barn, så kunne jeg have skånet mig selv for helt utrolig meget. Så det blev startskuddet til at skabe Familiehuset Stjernestøv, så jeg kan hjælpe børn og voksne med at opbygge deres værktøjskasse og hjælpe dem med at passe på sig selv.

Til daglig arbejder jeg i filmbranchen som indspilningsleder, som er den daglige tovholder af filmindspilningerne. Derudover har jeg en bachelor i Teatervidenskab med fokus på dramapædagogik og konflikthåndtering.
Jeg er uddannet Energy Master Practitioner, som er en uddannelse fokuseret på energiarbejde – især ens eget, og pt. er jeg igang med at uddanne mig til Børne- sundhedsvejleder.
Jeg har de seneste år studeret stressforebyggelse og livsenergi, og sammen med ovenstående og egen praksis af yoga, mindfulness, meditation, Qi Gong og energiarbejde udgør det mit grundlag her i Familiehuset Stjernestøv. Det er blevet mit mål at videreformidle alle disse værktøjer til den næste generation – jeres børn, og jeg vil fortsat uddanne mig og studere med dette mål for øje.
Og så ELSKER jeg at lege med børn og finde på, og arbejdet her i huset er så livsbekræftende og inspirerende for mig, så jeg bare får lyst til at udbygge huset mere og mere.

 

KATRINE AKSFELT-HOLM
Medstifter og underviser på voksenhold
Jeg er uddannet cand. mag i Dansk og Kommunikation fra Københavns Universitet, og har siden uddannet mig til mindfulness-instruktør med en overbygning i mindfulness for børn.

Jeg arbejder med digital kommunikation til daglig som content manager i en større faglig organisation, er gift med Andreas, der er gymnasielærer, og mor til Louie på 8 år og Fiona på 5 år. Jeg kender selv alt til dagligdagen i en børnefamilie, hvor kaos, afbrydelser, konflikthåndtering, endeløs planlægning og praktiske gøremål er en fast del af repertoiret. Ud fra det udgangspunkt fokuserer jeg i mit liv og i min undervisning på at bringe mere glæde, ro og nærvær ind i familielivet, så der bliver en større balance og plads til at være den mor, jeg ønsker.