DU HAR OGSÅ RET TIL AT VÆRE I VERDEN – PRÆCIS SOM DU ER

Få inspiration til at behandle dig selv mere kærligt og omsorgsfuldt og slut fred med din indre kritiker, så du kan finde den støtte, ro og kærlighed i dig selv, som du fortjener.

Aftenen består af små, fine og superkærlige meditationer, som jeg guider dig trygt og sikkert igennem, samt værdifuld selvrefleksion og et indblik i den rejse, jeg selv har været og stadig er på hen i mod stadig større selvværd, egenomsorg og selvkærlighed.

Det hele foregår tæt på Nørreport Station i skønne Nansensgade, som er fyldt med masser af dejlige restauranter og cafeer. Der er derfor rig mulighed for at gå videre ud i verden efter workshoppen, hvis du ønsker det, og give dig selv en fuldendt aften i selvkærlighedens tegn.

Dørene åbnes kl. 17.45, og der vil være lidt snacks og drikke, når du ankommer.

PRAKTISK
Aftenen foregår primært siddende på stole eller meditationspuder. Kom i dit almindelige tøj, som du nyder at have på, og vær opmærksom på, at workshoppen foregår uden sko på.

Vi bliver max 8 i alt, så det bliver en skøn aften i en rolig og nærværende setting.

PRIS
Da denne workshop er helt ny, udbyder jeg denne skønne aften til en helt særlig pris på 95 kr.

SÆRRABAT: Hvis du melder dig til inden kl. 23.59 på onsdag den. 17. april, får du 2 pladser for 1’s pris.

TILMELDING
Send en besked til mig på fhstjernestoev@gmail.com eller ring/sms til os på 9310 6373, så sender jeg dig praktiske oplysninger og betalingsinfo. Så snart du har betalt, er pladsen din.

UNDERVISER
Katrine Aksfelt-Holm