Skolestart-parat

Grundet COVID-19 er alle hold pt. aflyst. Da nærværet er en vigtig del af undervisningen, finder jeg det svært at gennemføre den for tiden med afstand og masker. Så snart der er mere ro på, bliver der igen udbudt hold, så skriv endelig, såfremt nogle af holdene har interesse.
Hvis du ikke allerede følger Familiehuset Stjernestøv på facebook og instagram, så klik ind og følg, så du kan være blandt de første, der modtager besked om undervisning, når denne genoptages.

Skal dit barn starte i skole i foråret/sommeren, og er forandringer lidt svært eller er der lidt for meget energi?

Det kan være en voldsom omvæltning at skulle starte i skole. Dels er det et helt nyt sted, og dels nogle helt nye rammer/spilleregler, børnene skal lære at navigere i. Det påvirker dem ofte en del, og flere børn – især hvis de er sensitive – går gennem en lidt svær periode.

Er dit barn også et følsomt væsen, og ved du, at forandringer er lidt svære for ham/hende? Eller har dit barn lidt meget krudt i numsen og svært ved at sidde stille i længere tid?
Så er dette forløb som skabt til jer.

Med fokus på netop det at skulle starte på noget nyt, lærer dit barn værktøjer at kende samt bliver fortrolige med dem, så I også kan bruge dem hjemme i hverdagen.
Gennem sansemotoriske fysiske øvelser, legende mindfulness og energiarbejde øver vi os i at stå fast i os selv, når hverdagen forandres, at koncentrere os og sidde stille. Og frem for alt øver vi os i at finde indre ro og balance.

De 6 gange er bygget op med en overordnet rød tråd, hvor hver gang har en tematik, vi dykker ned i. Vi skal arbejde med vejrtrækning, sanserne, at mærke kroppen og omkring de forskellige følelser, vi indeholder som mennesker.

Da nærværet er meget vigtigt for mig, er der kun plads til 6 børn på holdet.

HVEM KAN DELTAGE?
Alle børn, som skal starte i skole i foråret/sommeren.

HVAD KOSTER DET?
699,- for 6 gange.

HVORNÅR ER DET?
Undervisningen er pt. på pause grundet COVID-19.

HVOR FOREGÅR DET?
Undervisningen er i Familiehuset Stjernestøvs centrale lokaler i Nansensgade, kbh. K – tæt på Nørreport st.

HVORDAN TILMELDER JEG MIT BARN?
Det gør du ved at skrive en mail eller kontakte mig på 2236 6373.
Hvis ulige uger passer jer bedre, så skriv til mig. Måske er der flere, som har det sådan, og i så fald opretter jeg et hold her også.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte mig på mail, og har du brug for en snak, så giv endelig et kald.

Jeg glæder mig til at høre fra dig og til at møde dit barn.

UNDERVISER
Mette Kjærgaard

EN LILLE VIDEO OM SKOLESTART-PARAT

Skolestart-parat