Sommerfuglene

Grundet COVID-19 er alle hold pt. aflyst. Da nærværet er en vigtig del af undervisningen, finder jeg det svært at gennemføre den for tiden med afstand og masker. Så snart der er mere ro på, bliver der igen udbudt hold, så skriv endelig, såfremt nogle af holdene har interesse.
Hvis du ikke allerede følger Familiehuset Stjernestøv på facebook og instagram, så klik ind og følg, så du kan være blandt de første, der modtager besked om undervisning, når denne genoptages.

Er dit barn en lille sommerfugl? Utrolig smuk men meget sart og følsom? Så er sommerfugle-holdet lige noget for ham/hende.

Sommerfugle-holdet er især for børn, som kan have reaktioner efter en dag i skole, efter en stor familiekomsammen eller måske endda bare ved nye oplevelser – både før og efter.

Vi arbejder på dette hold rigtig meget med energien omkring og i børnene, og de lærer redskaber til at passe på deres egen energi, samt hvordan de kan lade op igen, når de føler sig drænet. De lærer at mærke efter i sig selv, og med tiden vil de kunne lære at sige stop, før de bliver drænet og altså sige fra, når verden bliver for meget for dem.
Undervisningen er en blanding af sansemotoriske fysiske øvelser, legende mindfulness og energiarbejde. Børnene lærer en masse værktøjer at kende, som de kan bruge i deres hverdag, og vi øver os i at bruge dem, så de bliver fortrolige med dem.

Jeg underviser med afsæt i mine uddannelser som henholdsvis Børne- og unge Mindfulness instruktør, Børnesundhedsvejleder og Energy Master Practitioner. Derudover inddrager jeg egne erfaringer fra mit personlige arbejde med min egen sensitivitet, hvilket sammenlagt giver et solidt grundlag for at lære dit barn værktøjer til at passe på sig selv.

Sommerfuglene er et lille hold med kun 5 pladser, så jeg sikrer mig, at jeg kan give alle min fulde opmærksomhed. Jeg er der 100% for børnene og sørger for nærvær og tryghed til netop dit barn.

HVEM KAN KOMME?
Holdet er for børn i alderen 6-9 år (er dit barn udenfor denne aldersgruppe, så skriv endelig til os, så finder vi en løsning).

HVAD KOSTER DET?
950,- for alle 8 gange.

HVORNÅR ER DET?
Undervisning pt. på pause grundet COVID-19.

HVOR FOREGÅR DET?
Undervisningen er i Familiehuset Stjernestøvs centrale lokaler i Nansensgade, tæt på Nørreport st.

HVORDAN TILMELDER JEG MIT BARN?
Det gør du ved at skrive en mail eller kontakte mig på 9310 6373.

VIGTIG INFO:
Jeg anbefaler, at I sammen kommer til en af vores Familiepauser. Dels så dit barn kan blive tryg ved mig, så han/hun er klar til, når Sommerfuglene starter, og dels giver det mig mulighed for at mærke dit barn, således jeg bedst muligt tilrettelægger undervisningen til de børn, som er på holdet.
Dette er selvfølgelig gratis for jer, når I har tilmeldt jer Sommerfugleholdet.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte mig på mail, og har du brug for en snak, så giv endelig et kald.

Jeg glæder mig til at høre fra dig og til at møde dit barn.

UNDERVISER:
Mette Kjærgaard

En lille video om Sommerfuglene