Vores faste undervisning består pt. af et hold for mødre, to hold for børn opdelt i alderen 5-8 år og 9-12 år, og et familiehold for børn på 5-8 år med en forælder. Derudover starter vi lige om lidt et hold for børn, der er eller skal starte i skole nu her, ligesom flere hold er under udvikling.

Holdet “Slow Down, Mama” er for mødre, som ønsker at få øget nærvær, ro og sanselighed ind i sit liv og ikke mindst i relationen til børnene.
På sigt forventer vi at udbyde kurser målrettet fædre og par, samt særligt sensitive voksne.

På børne- og familieholdene er der fokus på at lære at mærke sig selv og sine grænser, når verden buldrer afsted omkring en. Vores undervisning er vores helt eget koncept, som er en blanding af legende mindfulness, fysiske øvelser og energiarbejde, som helt kort handler om at blive hjemme i sin egen krop. Hver undervisningsgang har en overordnet tematik, og vi skal omkring temaer som jordforbindelse, åndedrættet, kropsbevidsthed og mange andre ting.

Så uanset hold vil I, når I går herfra, have lært om nye værktøjer til at skabe indre ro, som I kan komme i værktøjskassen og tage med hjem, så I som familie kan lære at mestre og bruge dem uden for vore lokaler.

Holdenes program er tilpasset holdets specifikke målgruppe, og hver undervisningsgang skal ses som et nyt stykke værktøj til værktøjskassen.

Derudover vil der på sigt være workshops for hele familien ca. hver anden måned, som ofte vil være med gæsteundervisere med forskellige ekspertiser. Formålet med disse er at styrke jeres bånd i familien samt give jer nogle fælles værktøjer, I kan bruge hjemme i hverdagen.

Rumpenisserne: Børn 5-8 år

Løvehjerterne: Børn 9-12 år

Familiepause: Børn 5-8 år med en forælder

Slow down, Mama: Mindfulness for mødre