Undervisning

Grundet COVID-19 er alle hold pt. aflyst. Da nærværet er en vigtig del af undervisningen, finder jeg det svært at gennemføre den for tiden med afstand og masker. Så snart der er mere ro på, bliver der igen udbudt hold, så skriv endelig, såfremt nogle af holdene har interesse.
Hvis du ikke allerede følger Familiehuset Stjernestøv på facebook og instagram, så klik ind og følg, så du kan være blandt de første, der modtager besked om undervisning, når denne genoptages.

På alle holdene er der fokus på at lære at mærke sig selv og sine grænser, når verden buldrer afsted omkring en.
Undervisningen er mit helt eget koncept, som er en blanding af sansemotoriske fysiske øvelser, legende mindfulness og energiarbejde, som helt kort handler om at blive hjemme i sin egen krop. Hver undervisningsgang har en overordnet tematik, og vi arbejder med mange forskellige temaer som åndedrættet, kropsbevidsthed, jordforbindelse, følelser og mange andre ting.

Så uanset hold vil dit barn lære nye værktøjer til at skabe indre ro, som kan kommes i værktøjskassen og tages med hjem, så han/hun kan lære at mestre og bruge dem uden for vore lokaler.

Holdenes program er tilpasset holdets specifikke målgruppe, og hver undervisningsgang skal ses som et nyt stykke værktøj til værktøjskassen.

Sommerfuglene: Børn 6-9 år, som er følsomme og sensitive.

Krudtuglerne: Børn 6-9 år med meget krudt i numsen og udfordringer ved at sidde/være stille.

Skolestart-parat: Børn, som starter i skole

Eksamens-eliksir: Hold for unge, som skal til eksamen

Familiepause: Børn 5-8 år med en forælder